Terug naar Teamleden

Celine Knol 2017/2018

Eén op de drie mensen krijgt ooit kanker, dit is toch absurd?! Dit staat gelijk aan 104.988 mensen per jaar. Persoonlijk vind ik dit veel te hoge getallen en ik ben ervan overtuigd dat deze getallen naar beneden kunnen! Echter is daar wel onderzoek voor nodig en voor onderzoek heeft men geld nodig. Dat is de reden dat ik meedoe aan de Alpe d’HuZes; geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

De overlevingskans van kanker is op dit moment, nog steeds, veel te laag. Het doel van de onderzoeken is onder andere het verhogen van de overlevingskans van kanker. Het zou toch geweldig zijn als we later gewoon echt kunnen zeggen ‘vroeger ging je dood aan kanker’? Samen kunnen we dit bereiken en om die reden heb ik een racefiets aangeschaft en ben ik begonnen met trainen voor het beklimmen van de bekende berg in Frankrijk!

De afgelopen twee jaren ben ik mee geweest naar de Alpe d’HuZes als supporter en vrijwilliger en dit jaar mag ik mezelf deelnemer noemen! Ik fiets namelijk op 1 juni de Alpe d’Huez op om geld in te zamelen voor een ieder die te maken krijgt met de verschrikkelijke ziekte kanker.

kadoneren-kwf-kankerbestrijding-fb

 

Jullie kunnen mij de berg op helpen door een donatie te doen op deze pagina, want iedere euro telt! Alvast bedankt namens mij en alle andere Alpe d’HuZessers

 

Translate »