Speculaasbrokken uit Giethoorn

ZE ZIJN ER WEER; SPECULAASBROKKEN UIT GIETHOORN!

 

Lieve vrienden,

Ik mag eindelijk weer beginnen met het bakken van de Gieterse speculaasbrokken voor de Alpe d’HuZes. Jullie kunnen de koeken bestellen door contact op te nemen met mij of één van de andere teamleden. In 2018 ben ik zelf weer op ‘onze’ berg om mijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Want dat is waar ik dit allemaal voor doe, geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. Ik doe dit niet voor mijzelf jongens, maar voor ons allemaal. Allemaal krijgen we te maken met deze ziekte, kanker, bah! Je vader, je moeder, partner, zus of je buurvrouw, je kent sowieso wel iemand die strijdt of heeft gestreden. Kanker moet een chronische ziekte worden waar je niet meer aan dood gaat.

 

Vorig jaar heb ik met mijn koeken €624,30 mogen inzamelen waar we allemaal rete trots op mogen zijn. Help jij mij om dit bedrag dit jaar te verhogen, te verdubbelen of misschien wel te verdriedrubbelen? Dat is waar ik voor wil gaan, ik wil jullie heerlijke koeken leveren én een bijdrage leveren aan het feit dat we in de toekomst niet meer dood gaan aan kanker. Dat moment, het moment waarop we gezond kunnen leven met kanker, komt steeds dichterbij. Jij kan helpen om dit moment nóg een stapje dichterbij te brengen door koeken te bestellen voor €4,50 per stuk.

 

Vorig jaar werd ik énorm blij van al jullie bestellingen, er waren zelfs mensen die twee, drie of vier keer bestelden! Super was dat. De geur van al die versgebakken koeken voor de Alpe d’HuZes deden mij heel goed en ik ben klaar voor al jullie nieuwe bestellingen om dat weer te proeven, te ruiken en op te leveren!

 

Dus krijg jij wel eens te maken met onverwachts bezoek, heb je binnenkort iets te vieren, wil je iets anders geven dan de standaard chocoladeletters of wil je gewoon wat lekkers in huis hebben voor de feestdagen? Dan zijn mijn koeken de oplossing; Gieterse speculaasbrok. Het is een heerlijk streekproduct uit onze prachtige omgeving, maar de details daarvan mogen jullie zelf ontdekken of herbeleven na de ervaringen van vorig jaar. Alvast bedankt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »