Koersweek 2021

Wij hadden deze week allemaal liever op de Alpe d’Huez gezeten, klaar voor een onvergetelijke koersweek. Dit om ons samen in te zetten voor dat ene doel: niemand meer dood aan kanker! Natuurlijk zijn we deze week in gedachten op de Alp en zetten we ons alsnog in.

Martin en Edgar gaan op 3 juni een sportieve prestatie neer proberen te zetten, zij doen dit door van Bergeijk naar Giethoorn te fietsen. Een fietsrit van maar liefst 220 kilometer. In Bergeijk wonen onze teamleden Wout en Jacqueline, Wout is op de weg terug na zijn stamceltransplantatie en hoopt donderdag 100 kilometer mee te fietsen.

Een ieder die zich geroepen voelt mag natuurlijk mee fietsen, dit kan een gedeelte zijn of de gehele route. Zo voelen we alsnog de saamhorigheid zoals we dat kennen tijdens Alpe d’HuZes.

Klik op de afbeelding voor de route

Naast deze sportieve uitdaging houdt het belangrijkste van de Alpe d’HuZes natuurlijk nooit op en dat is het geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. Onze actiepagina’s voor dit doel zijn natuurlijk nog open waarop u direct kunnen doneren, maar meedoen aan de loterij donderdag kan natuurlijk ook. Heb jij je loten al ontvangen?

Op 3 juni is er een loterij ten behoeve van de KWF via de Alpe d’HuZes organisatie. Er zijn leuke prijzen te winnen en de loten kosten slechts €2,50 per stuk. De opbrengst van de loten wordt, als je besteld via onderstaande link, als donatie bijgeschreven bij ons Team.

Klik hier om mee te doen aan de loterij!
De QR code scannen kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »