Hier zijn we.

Dit jaar maak ik deel uit van het climb for hope gaat harder team””Ik ben daar super trots op , ja samen met een leuke groep mensen die ik vorig jaar heb leren kennen tijdens de Alpe DuZes 2015. Β  Dit jaar wil ik echt voor de 6 keer gaan. Er van uit gaande dat ik niet net voor de Alpe dHuZes behandelingen krijg.(de verwachting is wel dat er iets staat Β te gebeuren maar wanneer is niet bekend? Op dit moment ben ik bezig met een nieuwe racefiets te kopen.Het wordt zeer waarschijnlijk een Millenium een ietwat onbekend merk maar een goede kennis van me verkoopt die dus dat zal het wel worden. De kleur van het frame wordt Oranje zwart.Oranje is mijn favoriete kleur sinds jaar en dag. Straalt blijheid uit mijns inziens.Wil je meer van me weten kijk dan even op www.wouttheuws.eu

DSC_0294

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate Β»