Harder Ride

De Harder ride groot succes.

Het eerste deel van de naam Harder ride is afkomstig van de naam van mijn boek Harder. Het tweede deel ride is afkomstig van het feit dat we een fiets tocht georganiseerd hebben naar het UMC in Maastricht op 21 februari waar Wout zijn stamceltherapy ondergaat.
Doelen van deze tocht ;
1) Gas derop. Door met de fiets naar het ziekenhuis te fietsen met een aantal vrienden energie opdoen en duidelijk maken het menens is en dat Wout gaat voor volledige genezing.
2)Sponsoring voor de KWF. Ik neem wederom deel aan de Alpe dโ€™ HuZes maar zal door de behandeling weinig fondsen kunnen verzamelen. Daarom stond deze tocht in het teken van zijn actie Alp D HuZes 2020.
De route was ongeveer 90 KM en ging grotendeels over Belgisch grondgebied. 35 wielrenners Met daarbij 25 vrienden in de volgwagens vertrokken na een stevig ontbijt aangeboden door de PLUS van de Huijgevoort en de Fitfactory Eersel. Daarna werd er vertrokken richting Maastricht r . In Bree halverwege werden we prima verzorgt door Lenie en Rob de Bruin.
Om 11.45 arriveerde we bij de hoofdingang van het UMMC Maastricht en werden we ontvangen door een team van het AZM met koffie en limburgse vla wat anders dacht je?. Daarna moest Wout zich snel meldden in het ziekenhuis. Die middag onderging hij al een operatie.
Dank aan; Deelnemers , Fitfactory, PLUS van de Huijgevoort, Multifix, Merchandise.nl ,Jaspers Autoโ€™s Borkel, Belisol Eindhoven, Bike Totaal De Smed Bergeijk, Tilbox Valkenswaard, De Bruin metaal, Motards, UMC Maastricht.
Wil je Wout zijn Alp dโ€™HuZes ook steunen Dat kan eenvoudig bij Bike Totaal de Smed Bergeijk t Hof of via www.opgevenisgeenoptie.nl en klik daar op deelnemers en zoek Wout Theuws.

Maxima media aankondiging

https://www.mmc.nl/oncologie/ervaringen/samen-met-mijn-arts-fiets-ik-de-behandeling-tegemoet/?fbclid=IwAR2qRxnrkyrjLjGBzqHvAfXtjKTFG2F7kIO1GmWgYFwZkG41NFkuyX5__D4

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate ยป