Gieterse Varende High Wine groot succes

Het Gieterse Team Climb4hope gaat Harder in actie voor Alpe d’Huzes 2018.

 

Wij zijn team Climb4hope gaat harder, een enthousiaste groep (fiets)vrienden die elkaar hebben gevonden door Alpe d’Huzes. Allen met de overtuiging dat je nog meer voldoening haalt uit het gezamenlijk met hart en ziel inzetten voor een ander.
Het team bestaande uit Edgar, Michel, Wout, Marion, Jannie, Martin, Julia, Celine en Lotte gaan al fietsend of lopend op 6 en 7 juni 2018 (opnieuw) de strijd aan met zichzelf op de flanken van Alpe d’Huez.
Een ieder van ons loopt of fietst ter nagedachtenis aan een dierbaar familielid, vriend(in) of kennis die de oneerlijke strijd tegen kanker verloren heeft of voor mensen die tegen deze ziekte vechten.

De symboliek van de berg geeft een ieder van ons de kracht om met zijn of haar eigen ambitie, motivatie of aanleiding het uiterste van zichzelf te geven, om fietsend of lopend deze 13,2 kilometer tellende Alpe d’Huez zo vaak mogelijk te bedwingen.

Afgelopen zaterdag 7 april organiseerden wij een Varende High Wine door ons mooie dorp.

Maar liefst 90 personen melden zich aan voor deze rondvaart met heerlijke wijn en mooie schalen met hapjes. Op de eerste echt zonnige en warme zaterdag van het seizoen zou deze plaatsvinden. Alle drie de boten konden met geopende ramen een ruim twee uur durende sfeervolle avond vaart maken.

Onderweg werd door rondvaartschippers Patrick, Niels en Robin de verschillende wederwaardigheden verteld over Giethoorn. Halverwege werd even aangelegd bij het eilandje zodat een ieder even de benen kon strekken.

Wat zijn we dankbaar voor deze prachtige dag van afgelopen zaterdag! Bijna 90 personen genoten met elkaar van een fantastische rondvaart in de boten van Café-restaurant Smit. De fijne wijnen en drankjes werden beschikbaar gesteld door Eleveld Wijnen, AH Prinsen Hoven en Plus van de Huijgevoort. En wat hadden we prachtig opgemaakte schalen met hapjes van Restaurant De Grachthof, Restaurant ’t Achterhuus, Restaurant De Rietstulp, Grand Café Fanfare, Restaurant De Eetkamer van Giethoorn, Hotel Brasserie De Pergola, Café Restaurant Smit en Vishandel Gerrits & de Boer en Plus Van de Huijgevoort.  Het heerlijk zonnige weer zorgde voor een sfeervolle avond  vaart. Ook waren wij super blij met de bijdrage van Bloemencentrum Giethoorn en Het Wapen van Giethoorn! Met elkaar zorgden we voor een  geweldige opbrengst voor die, zó noodzakelijke strijd tegen kanker, maar liefst € 1200,- kunnen we op onze teampagina storten!! Nogmaals onze hartelijke dank aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt!

 

Inmiddels, na maandenlang diverse acties te hebben georganiseerd zitten we met ons team op een ingezameld bedrag van ruim €14.000,- maar we hebben een streefbedrag van € 20.000,-

We zijn dan ook nog steeds te sponsoren en zijn blij met iedere bijdrage hoe klein ook.

http://climbharder.nl/

 

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/climb4hopegaatharder

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »