Terug naar Teamleden

Wout Theuws 2015/2016/2017/2018/2019/2020

Hallo ik ben Wout Theuws en kom uit Bergeijk. Ik heb deze leuke groep  mensen vorig jaar leren kennen en ben super trots om samen in een team te zitten. We gaan ervoor. Helaas is in 2009 bij mij kwaadaardig kanker vastgesteld en heb reeds talloze behandelingen ondergaan.De zwaarst vorig jaar juni een stamcel transplantatie,.Gezien mijn eigen situatie en het feit dat verschillende mensen in mijn directe omgeving te kampen hebben gehad (of nog steeds kampen) met deze vreselijke ziekte, ben ik van mening dat er meer onderzoek gedaan moet worden om deze ziekte voorgoed uit te bannen. Daarnaast ben ik een sportman in hart en nieren en dat betekent dat deze sportieve uitdaging bij mij past.

Mijn sportprofiel is veelzijdig zoals bijvoorbeeld de Elfstedentocht, Heroes Legend, van Parijs naar Dakar op de motor toen ik ook al actie voerde ten gunste van het KWF. Marathons, van New York en de  Iron Man in Almere heb ik ook volbracht. Helaas heb ik in mijn directe omgeving ook mensen verloren zoals mijn zus Riek, broer Wim, Mario de vader van mijn schoonzoon Ruud, mijn kameraad Frans van Montfort, buurvrouw Lia van der Meijden, Gerda de vriendin van mijn vrouw, de moeder van mijn kameraad Dave enz, Jo van mijn broer Peter, Jan Lemmens, zeer recent vriend Frans van Nunen,  en vele anderen kampen op dit moment met de gevreesde ziekte.

In het ED van dinsdag 30 december staat te lezen dat ieder jaar 100.000 mensen vernemen dat ze lijden aan een vorm van kanker. Volgens een schatting stierven in het jaar 2014 43.500 mensen aan kanker in Nederland en daarmee is kanker doodsoorzaak nummer 1. Longkanker eist per jaar 10.000 slachtoffers. Door vroegtijdige opsporing en verbeterde behandelmethoden is de verwachting dat de ziekte in de loop van de komende decennia een chronische aandoening wordt, die altijd behandeling vereist, maar waar patiënten oud mee kunnen worden. Daarvoor is onderzoek en dus geld, ja veel geld nodig.

Dus mensen, steun aub  dit goede doel. Het Harder embleem is het embleem van een door mijzelf ontwikkelde campagne. Deze heb ik tijdens de stamceltherapie voor mezelf met succes toegepast. Ik vroeg me af waarom ik voor de Elfstedentocht wel een plan van aanpak maakte en toen het voor mezelf was niet. Dus hoppa aan de gang met: hoe communiceer ik tijdens de behandeling, hoe blijf ik positief, hoe kan ik mijn gedachtes zo sturen dat ze positief blijven. Interesse? kijk dan op de acties. Ik kom dit namelijk bij u in het bedrijf presenteren als a way of life, een motivatietechniek. Tegen een geringe financiële steun aan deze actie. Verder heb ik tijdens mijn behandeling de afgelopen jaren mijn ervaringen uitgeschreven. Dit inmiddels kleine boekwerk is te koop en deze opbrengst gaat ook in deze actie. Heb je interesse de BRUNA in Bergeijk verkoopt het boek.

Wil je meer over mij weten kijk dan op www.wouttheuws.eu.

Op de foto met mijn vrouwke Jacqueline

IMG_6178

hier op de foto met Petra na de Alpe dHuZes 2015 ……..2 winners

150605_116

 

Translate »