Terug naar Teamleden

Michel van den Akker 2014/2015/2016/2017/2018

Ik ben Michel van den Akker en ik fiets mee op 7 juni.

Af en toe besef je niet hoe dankbaar je moet zijn dat je gezond bent. Het lijkt zo normaal, zo vanzelfsprekend. Ik ben 47 jaar en ik sport drie à vier keer in de week. En dat alles in een goede gezondheid.

In September 2013 belde een van m’n beste vrienden dat er na slikproblemen tijdens zijn zomervakantie een gezwel was geconstateerd op de overgang van zijn slokdarm naar zijn maag. In November bleek tijdens de operatie dat er uitzaaiingen in zijn hele buik zaten, waardoor de operatie niet vervolgd kon worden. Er werd overgegaan tot een palliatieve behandeling,aangezien genezing niet meer mogelijk was.

Opeens lees en hoor je de meest vreselijke berichten en verhalen van mensen die te maken krijgen met deze vreselijke ziekte. Al deze mensen moeten strijden voor hun leven. Ik heb hem zien strijden tegen de ziekte en heb veel respect gekregen voor de strijd die hij heeft moeten leveren. Met hem heb ik in 2014 drie keer de Alpe d’Huez opgefietst! Dat jaar hebben we ruim 75.000 euro opgehaald voor de strijd tegen kanker. Helaas heeft hij in februari 2015 de strijd tegen kanker verloren.

In 2014 zei ik dat ik één keer mee zou doen, maar in 2018 ben ik voor de vijfde keer van de partij. We zijn namelijk nog niet klaar met de klus! Ik doe wederom mee om als team een mooie prestatie neer te zetten, waarbij ik het leuk vind dat een sportieve prestatie hand in hand kan gaan met een maatschappelijke bijdrage die zoveel mensen raakt.

Ik ga mijn steentje bijdragen om deze ziekte te overwinnen! Daarom ga ik op 7 juni zes keer de Alpe d’Huez beklimmen. Daarom ga ik alles en iedereen mobiliseren om geld te doneren. Daarom ga ik acties op touw zetten om nog meer geld binnen te halen. Met dat geld gaan we met zijn allen deze ziekte veranderen van een dodelijke ziekte naar een chronische ziekte!

Doe je mee? Klik snel op mijn actiepagina en volg de aanwijzingen…

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/michelvandenakker en volg de aanwijzingen…

 

kadoneren-kwf-kankerbestrijding-fb

Translate »