Terug naar Teamleden

Edgar Knol 2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021

A LIFE CHANGING EXPERIENCE

 

We gaan opnieuw door tot het bittere einde!

Motivation letter – Alpe d’HuZes 2021 – English

Motivatiebrief  Alpe d’HuZes 2021 Nederlands

Motivationsschreiben Alpe d’HuZes 2021 Deutsch

Het is inmiddels meer dan 20 jaar geleden, dat ik van dichtbij werd geconfronteerd met de verschrikkelijke ziekte kanker. Mijn eerste stappen in de binnenvaart (mijn lust en mijn leven), heb ik gedaan op een passagiersschip, op dit schip had ik 2 hele fijne leermeesters (Piet en Wim) die helaas beide aan deze ziekte zijn overleden. Door mijn werk en natuurlijk ook privé heb ik de laatste jaren pijnlijke verhalen gehoord die met de gevolgen van deze ziekte te maken hebben. Dit heeft mij  in 2014 aan het denken gezet hoe ik een klein beetje steun kan geven tijdens de strijd en indien verloren, aan de achter gebleven familie / vrienden. In 2015 zijn wij voor het eerst naar de Alpe d’Huez afgereisd en meegedaan aan de Alpe d’HuZes  en gevoeld hoeveel voldoening dit geeft. Ik heb tijdens ons verblijf op de camping en tijdens mijn beklimmingen met diverse personen gesproken die de strijd nog aan het voeren zijn of deze hebben overwonnen op dit moment. Dit heeft mij gesterkt in de overtuiging dat ik aan deze actie wil blijven deelnemen, dit om ervoor te zorgen dat er in de toekomst niemand meer dood gaat aan verschrikkelijke ziekte.

 

De grote inspirator van ons team is Wout, wij gaan inmiddels voor de 5de samen richting de Alp. Dit jaar rij ik weer op de trainingsschema’s van Wielertrainer.com.

  • Trainingsprogramma                                          

 

 

Ik heb Wout leren kennen tijdens Alpe d’Huzes 2015 en heb voor hem veel respect gekregen door het lezen van zijn boek Harder.

 

boek foto

In dit boek beschrijft Wout zijn strijd tegen de kanker en hoe hij de stamceltransplantatie heeft ondergaan. Het boek kunt u aanschaffen door een berichtje aan één van ons te sturen, de opbrengst van het boek komt ten goede aan onze actie.

Dit doe ik natuurlijk niet alleen. Ik ga samen met mijn teamleden van Climb4hope gaat Harder deze uitdaging aan.

Translate »