KWF actie tijdens kampioenswedstrijd Enduro 2017

Alpe D’HuZes 2018
Op 7 juni 2018 neem ik wederom deel aan de Alpe DHuZes. Zoals je ongetwijfeld weet is dit een actie om geld bij elkaar te krijgen ten bate van de KWF, kankerbestrijding.
Teveel mensen lijden (ikzelf) en overlijden (bijv. Jan Lemmens en Frans van Nunen BRAOTEAM) aan deze ziekte. In 2016 en 2017 nam ik ook deel en ben zeer blij met de sterke ondersteuning van bijv. WPM motors’ (André Pullen), die al geruime tijd mijn boek verkoopt.
Tevens ontmoet ik in Frankrijk steeds meer echte enduromannen: zoals Oscar Pelgrim en Ruud Bellemakers die simpelweg omhoog knalden. En Maurice van der Berg, mijn maat, die deelnam in team Pauline, Dirk Luiten, wederom een maatje uit de NV50 klasse en Wilco Bruijn die ons allen hartstochtelijk ondersteunde.
Ter voorbereiding op mijn deelname KWF 2018 wil ik tijdens de ONK enduro 2 daagse (Kampioensrit Eindhoven) sponsorgeld inzamelen. Dit ga ik doen door vrijdag 24 november aan de inschrijvingstafel:
– Mijn boek “Harder” voor de verkoop aan te bieden (€ 15,= per exemplaar / met handtekening!)
– Oranje polsbandjes editie 2018 te verkopen
– Een donatiebox staat daar waar je elke (gulle!) donatie in kan doen
– Film tonen over Alpe D’HuZes 2017

Wil je er meer over weten of een donatie doen kijk dan op deze site:
https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/wouttheuws
Als je vervolgens op de donatiebutton clickt, rechtsonder in blauwe vak, dan kun je
Doneren en tevens daar aangeven dat je evt. een bewijs wilt (factuur).
Want zowel persoonlijk als zakelijk kun je mij sponsoren!
Dus vrijdag 24 november a.s. zit ik naast mensen van MAC Veldhoven & KNMV achter de inschrijftafel (lees donatietafel). Van de KNMV heb ik ook een bijdrage ontvangen. Op hun website las ik dat zij al een aantal jaar ‘Kanjers voor Kanjers’ ondersteunen. En twee KNMV medewerkers zijn in 2017 de uitdaging aangegaan de Stelviopas (Italië) naar boven te fietsen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »