Jessica Berns 2018/2019

#Opgevenisgeenoptie

Afgelopen jaren ben ik al diverse mensen in mijn directe omgeving verloren aan deze rot ziekte. Iedereen kent wel iemand binnen familie-, vrienden-, kennissenkring, die vecht of is overleden aan kanker.

Mijn naam is Jessica Berns, getrouwd met Martin, moeder van Maurice, Femke en Elise. Samen met mijn gezin probeer ik zoveel mogelijk geld in te zamelen om onderzoek naar kanker mogelijk te maken. We moeten net zolang doorgaan totdat er niemand meer dood hoeft te gaan aan deze verschrikkelijke ziekte. Opgeven is geen optie!

In 2017 ben ik voor het eerst mee geweest naar de alpe d’Huzes waar Martin als lid van team “Koppig Volhouden” de uitdaging is aangegaan om de alp (meer dan eens) te beklimmen.
Deze week heeft zoveel indruk gemaakt dat wij direct hebben besloten om in 2018 weer mee te doen, ditmaal heb ik zelf de alp wandelend bedwongen tijdens de alpe d’Huzus.

Dit jaar ga ik weer mee als ondersteuning van Martin en begeleiding van Team Climb4Hope, een groep mensen die wij hebben leren kennen op de alp.

Je kunt ons steunen via de button op de onderstaande link.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/martinberns

U steunt ons toch ook!

Translate »